Ken Latine en Mario Dermé

Geplaatst 13 nov. 2013 23:30 door Guy Vandyck   [ 14 nov. 2013 00:13 bijgewerkt ]
Facebook

Ouwe getrouwe Ken Latine en het jong geweld Mario Dermé zorgden met hun tweetjes dat Bertem-Leefdaal kopje onder ging in de tweede helft. 
Het waren niet de meest verfijnde combinaties, maar de doelpunten vielen wel telkens na een actie waar de inzet en werkkracht de verdediging van Bertem-Leefdaal wegblies. Eerst zorgde Ken na een rush voor een verlossende 3-1 (al moeten we toegeven dat Bojan hier letterlijk een handje had toegestoken). 
Toen later Mario inviel ging ook hij in zijn gekende stijl op doel af, maar verloor onderweg echter de bal. Mario zou Mario niet zijn als hij zich niet in de verdediger zijn kuiten vastbeet en zo heroverde hij de bal aan de cornervlag. Hij had nog genoeg energie voor een mooie voorzet, zodat Ken zijn een tweede doelpunt scoorde. Ondertussen brieste Ken nog naar de scheidsrechter voor een verloren bal,;het toont alleen zijn honger naar meer.
Vijf minuten later had Ken nog de mogelijkheid tot een hattrick, hij legde de bal echter af voor de nog beter geplaatste Mario en zo hebben ze allebei voor elkaar de perfecte assist gegeven.


Comments