Ken en Dylan genomineerd voor Druivenstreekspeler

Geplaatst 13 mei 2015 14:11 door Guy Vandyck   [ 13 mei 2015 14:29 bijgewerkt ]

We hebben dit jaar weer 2 spelers die genomineerd zijn voor Druivenstreekspeler van het jaar: Ken Geens en Dylan Fluyt!

Voor Ken zat het dit jaar nochtans niet allemaal mee dit jaar. Eerst viel hij uit in het najaar, en ook in de 2 seizoenshelft miste hij een hele reeks wedstrijden na een kwetsuur in de oefenwedstrijd tegen Huldenberg. Ondanks dat hij maar de helft van de wedstrijden speelde werd hij toch nog topschutter van Eizer. Zijn snelheid, wendbaarheid en techniek blijken een echte gesel voor de tegenstander. Dat zijn balgevoel tot het ongelooflijke grenst liet hij zijn door 3 keer op 2 wedstrijden met een lob te scoren. Dat hij het verschil maakte in verschillende wedstrijden lijdt geen twijfel.

Een andere speler die ons dit jaar verschillende punten heeft opgebracht is Dylan. Onze nummer 1 mag dan niet bij de grootste keepers gerekend worden (letterlijk dan), hij blinkt wel uit met springkracht, geweldige reflexen en een perfect inschattingsvermogen bij het uitkomen. Dylan speelt volgend jaar niet meer voor Eizer, maar we zullen hem in het hart blijven dragen.

De druivenstreekspeler van het jaar word bekendgemaakt tijdens de memorial Jean-Marie Dewit op 30 mei aan de terreinen van VOK.
Stemmen voor de publieksprijs kan via deze pagina op de site van VOK. Doen!!!

Comments