Onze Club‎ > ‎

Historiek
Er zijn heel wat spelers, bestuursleden, trainers, delegues, sympathisanten en medewerkers die verschillende jaren verbonden zijn of waren met de club: ... Sommigen hebben zelfs verschillende rollen op zich genomen. Bij hen leven ontelbare anekdotes, verhalen en zelfs legendes. 

Zo ook bij Danny Van Hecke. Als kleine jongen werd hij meegenomen tot in de kantine door zijn vader en coach Jef. Nu, zovele jaren later zien we hem nog steeds in de kantine als medewerker, delegue, soms wel eens als scheidsrechter of tapper en -zoals Johan zou zeggen - als gelegenheidsreporter. 

Ben je in het bezit van oude VKE foto's?

We zijn ook nog op zoek naar foto's of ander beeldmateriaal van VKE Eizer. Heb je nog iets in een kader of oude schoendoos liggen, dan zijn we erg geïnteresseerd. Contacteer ons en vele sympathisanten zullen je dankbaar zijn! 
e-mail: 
Hij had al eens de pen ter hand genomen om de eerste jaren van VKE Eizer in de eizerWijzer te beschrijven.  Ondertussen heeft hij nog wat verder geschreven en het resultaat vind je op onze site.  Het volledige verhaal is opgesplitst in 5 delen: de oprichting tijdens de 2de wereldoorlog, een eerste heropstart op het terrein naast het huidige, een tweede herstart in 1970, de succesvolle jaren in het katholiek sportverbond en de jaren in de KVBV sinds 1976.