Nieuws‎ > ‎

Zondagreserven - KNV Keerbergen: 3-1

Geplaatst 26 okt. 2017 10:34 door Guy Vandyck   [ 26 okt. 2017 10:34 bijgewerkt ]

Het was al van de eerste wedstrijd van het seizoen geleden dat de zondagreserven punten pakten. De wedstrijd tegen KNV Keerbergen was de mogelijkheid om een eind te maken aan de reeks van 4 verlieswedstrijden. Onze reserven schijnen altijd een tandje bij te steken als er foto's worden genomen, dus hoog tijd om nog eens langs te komen.

Na 10 minuten kan Mario aanleggen na een actie op links. De keeper van Keerbergen kan de bal nog wegboksen, maar zo belandt de bal bij Rutger Vranken die van bijna 30 meter even hard kan binnen knallen.

Nog eens 10 minuten later bedient Cedric met een vrije schop vanuit de middencirkel Laurens De Becker op de rechter flank. Hij kan scherp voorzetten aan de cornervlag; de keeper van kan nog wel de bal deviëren, maar raak de bal niet vol zodat  weer eens Rutger een schietkans krijgt. Deze keer legt hij van aan de 2de paal de bal simpel tegen de netten.

De gevaarlijkste kansen blijven voor Eizer, toch kan Keerbergen de aansluitingstreffer maken. Na wat geharrewar in het strafschopgebied staat Kevin op de verkeerde voet en belandt de bal met een boogje in de winkelhaak.

Net na de rust goot Brian bij een inworp slim naar het centrum terwijl de Keerbergse verdedigers de lijn afdekken. Mathieu Desmet staat onbegrijpelijk vrij, en schiet dan van 5 meter buiten het strafschopgebied binnen.
Het tempo valt dan uit de wedstrijd, het spel wordt dikwijls stilgelegd en we zien niet veel grote kansen meer. Vijf minuten voor het eind maakt Mathieu zijn tweede doelpunt, maar die wordt afgekeurd voor buitenspel.