Nieuws‎ > ‎

Zaterdagreserven geven 0-4 voorsprong uit handen

Geplaatst 29 sep. 2017 15:06 door Guy Vandyck


De wedstrijd in Steenokkerzeel was er één met 2 gezichten. In de eerste helft kwam Eizer 0-4 voor. Vlak voor rust kon Steenokkerzeel nog scoren. En in de 2de helft deden ze er nog 4 boven op en bogen zo de 0-4 achterstand om.

In vergelijking met de vorige wedstrijd tegen Kortenberg trad hier een heel andere ploeg aan. Enkele spelers vielen toen gekwetst uit, en we kunnen nog steeds niet rekenen op een hele rits ex-U21 spelers. Onder andere Cedric, Mario en Jarne komen de ploeg uit de nood helpen, en Adriaan staat onder de lat.

Mathieu scoorde al vroeg in de wedstrijd. Even later kon Mario slim profiteren nadat een verdediger van Sterrebeek zijn eigen keeper hinderde.
De 3-0 en 4-0 werden gescoord met de kop.Eerst scoorde ban na een perfecte corner van Cedric, daarna leek Rutger de match te beslissen.


In de tweede helft moest Mario vertrekken naar een feestje en Bas viel uit met een enkelblessure. De conditie van onze spelers bleek niet optimaal en het tempo zakte. Sterrebeek knabbelde de achterstand weg. Af en toe brak Eizer nog door; toen Mathieu de laatste verdediger in snelheid pakte werd hij professioneel onderuit gehaald. Bij de provinciale reeksen zonder twijfel een rode kaart, al kunnen we begrip hebben dat bij de reserven iets meer door de vingers wordt gezien. 

Spijtig genoeg toonde de scheidsrechter voor Steenokkerzeel geen begrip oen Bryan een bal aangeschoten kreeg in het strafschopgebied vanop korte afstand. Eigenaardig genoeg beweerde hij dat de bal naast de heup werd weggeslagen terwijl de arm van Bryan duidelijk op gezichtshoogte was. Jammer, want met deze strafschop werd het 5-4 en werd de wedstrijd beslist.


Comments