Nieuws‎ > ‎

Vossem - U17: Wedstrijd met 2 gezichten

Geplaatst 16 feb. 2013 12:21 door Guy Vandyck   [ 17 feb. 2013 00:10 bijgewerkt door Guy Vandyck ]
De laatste wedstrijd voor de winterstop was er één met 2 heel verschillende helften...
In de eerste helft houdt Eizer een heel hoog tempo aan en  Vossem wordt verplicht om achter de bal aan te hollen. In de eerste 5 minuten wordt er zelfs duidelijk een strafschopfout gemaakt, maar de scheidsrechter legt de bal net voor het 16-metergebied. Scoren lukt echter niet en Vossem scoort als bij verrassing de eerste goal. Net voor de rust scoort Bram de gelijkmaker en zelfs de Vossemse supporters kunnen niet anders dan bevestigen dat dit verdiend was. 
Tijdens de rust hebben onze spelers frieten geroken en het spelbeeld wordt helemaal anders. Er staan nochtans dezelfde spelers op het veld (een supporter merkt schrander op dat op de bank niet meer dezelfde mensen zitten...),  maar het middenveld verliest aan kracht. Vossem wordt meester op het plein en Eizer moet nog 2 goals slikken.
Jammer, want er had zeker meer in gezeten.
Onze jongens krijgen nu een welverdiende rustpauze na een geslaagde eerste competitiehelft. Nu nog een goede examenperiode. We hopen op een goed rapport voor de spelers (en we hebben horen zeggen dat niet alleen de spelers een rapport gaan krijgen... )Het is zwaar als je beseft dat er meer in had gezeten...

Vossem - Eizer


Comments