Nieuws‎ > ‎

Vossem - 1e ploeg

Geplaatst 22 feb. 2016 14:32 door Guy Vandyck   [ 22 feb. 2016 14:32 bijgewerkt ]

Na 7 verlieswedstrijden is de ban eindelijk gebroken. Straffer nog, tot een kwartier voor het eind hadden we nog uitzicht op een overwinning in Vossem. Tot,dan vond Vossem geen oplossing voor het verdedigende spel van Eizer. Maar uiteindelijk resulteerde de aanhoudende druk van Vossem dan toch in een gelijkmaker.
Eizer haalt 4 punten tegen Vossem dit jaar en daar ogen we best tevreden mee zijn.

Hopelijk ligt de mindere periode nu achter de rug. De reeks van 7 verloren wedstrijden begon nadat we tegen Rotselaar verloren. Desondanks gaan we de langste reeks van verlieswedstrijden hebben dit jaar. Keerbergen verloor dit weekend en dat zijn ondertussen 8 verloren wedstrijden op rij. Merkwaardig: ook hun reeks begon na verlies tegen Rotselaar.
  PuntenWedstrijden Punten in laatste 8 wedstrijden
 Tremelo 23 20 8
 VKE Eizer 22 22 1
 Keerbergen 17 21 0
 Weerde 17 22 9
 Hever 13 21 4

Met nog 8 wedstrijden t spelen kunnen we het niet laten om te kijken naar de andere ploegen onderaan het klassement. We staan 5 punten voor op Weerde, maar die zijn hun na een bar slechte seizoensstart aan het goedmaken. Sinds december hebben zij al 8 punten van de kloof goedgemaakt. Weerde is zo over Hever gesprongen, die in dit jaar 4 punten haalde.  Eizer is de enige ploeg die nog tegen de andere 4 op het eind van het klassement moeten spelen, en in die zin hebben met het makkelijkste programma. Anderzijds hebben Keerbergen en Hever nog een inhaalwedstrijd tegoed.