Nieuws‎ > ‎

Voorstelling nieuwe spelers

Geplaatst 10 jun. 2017 05:03 door Guy Vandyck   [ 14 jun. 2017 12:57 bijgewerkt door Guy Vandyck ]
Het seizoen is nog maar net afgesloten en de nieuwe spelers die volgend jaar voor VKE Eizer zulen spelen werden voorgesteld.
Veel verandering moet er volgend jaar niet zijn vermits er geenspelers zulen vertrekken. Anderzijds was onze kern  dit jaar niet heel breed, dus versterking was welkom. En daar zorgen deze nieuw spelers zeker en vast voor. Volgend jaar krijgen we zowel oude bekenden terug, als een vat vol ervaring, en jeugdig energie.

Adriaan Bekir
Al jaren gepassioneerd door het voetbal en speelde ook in het verleden voor VKE Eizer. Hij zal Dylan en Sven bijstaan met raad en daad, en is klaar om in te vallen als derde keeper.

Jarne De Koster
Speelde kampioen met de Lennikse beloften. Heeft ook ook al in verschillende loopwedstrijden op het podium mogen staan, en wordt dus de kilometervreter op de Eizerse velden.

Maxime Spruytte
Ondanks een succesvolle jeugdvoetbalcarrière, koos hij poos geleden voor een nog succesvollere tenniscarrière. Nu haalt hij de voetbalschoenen terug uit de kast we verwachten dat hij snel terug op zijn vroegere niveau zal spelen.

Bart Pussig
Komt van heinde en verre om de charme van de Druivenstreek te beleven. Heeft zich gevestigd in Hoeilaart en verhuisde ondertussen naar Overijse. Op voetbalgebied maakt hij nu ook een overstap: van Huldenberg naar Eizer.

Dieter De Kock
Heeft ongetwijfeld de meest kilometers op de teller: Komt van Tervuren-Duisburg . Acht jaar geleden maakte hij als 21 jarige basisspeler van Tempo de promotie mee naar bevordering.

Jeroen Goossens
Was een vaste waarde in de VKE in het seizoen 2013-2014 en werd toen (ondanks dat hij geen pure spits is) topscorer met niet minder dan 15 doelpunten. Oude liefde roest niet, en komt ons terug versterken.

André Lecomte
Speelde al 2 seizoenen bij Eizer. Na een jaartje Tempo, waar hij in 4de kampioen speelde, keert ook hij terug.  Heeft veel balgevoel, en verhoogt altijd wel de spektakelwaarde van de wedstrijd.