Nieuws‎ > ‎

Voorlopige reeksindelingen

Geplaatst 8 jun. 2014 06:24 door Guy Vandyck   [ 8 jun. 2014 14:25 bijgewerkt ]

De voorlopige reeksindelingen voor de 1e ploeg, de reserven en de U8 (het is te zeggen: volgend jaar U9 dus) zijn gepubliceerd. 

U9: 
De bond heeft de jeugdcompetitie hervormd en er worden in principe reeksen gemaakt van 8 ploegen. Zo zouden de verplaatsingen korter worden. Voor de U9 is dat goed gelukt. Zij spelen tegen onder andere Tempo Overijse, Huldenberg en Hoeilaart. De verste verplaatsingen worden Diegem en Kortenberg.

U21: 
Ook voor de U21 zijn de verplaatsingen beperkt, verder dan Kraainem en Bertem-Leefdaal gaan we niet.Tegen Hoeilaart en Huldenberg worden de streekderby's betwist. Hoeilaart, Wezembeek en Kraainem zijn de kleppers die vorig seizoen bovenaan eindigden in het klassement. Sommige andere tegenstanders zouden interessante duels moeten opleveren.

Reserven: 
Ook de reserven worden ingedeeld in kleinere reeksen. In vergelijking met het afgelopen seizoen komen ze veel nieuwe ploegen tegen. Enkel tegen Malderen en Steenhuffel hebben ze ook dit jaar gespeeld. In hun reeks komen ze Mazenzele en Kapelle tegen, de kampioen en vice-kampioen van dit jaar in reeks B. Wambeek en Steenhuffel eindigden elk 4de in hun reeks. Geen enkele van de andere tegenstanders eindigde onderaan het klassement. Onze reserven komen dus niet uit in een gemakkelijke reeks.

1e ploeg: 
De eerste ploeg zou uitkomen in 3e provinciale reeks E. Buiten VKE Eizer zijn daar de volgende ploegen de nieuwkomers:
  • Saint-Josse en Nossegem zakken vanuit 2e provinciale A.
  • Etterbeek stijgt als kampioen uit 4e provinciale F.
  • Huldenberg en Ottenburg worden vervangen door Kortenberg en Erps-Kwerps, die overkomen uit 3e provinciale D. Zij eindigden daar respectievelijk 3de en 4de.  Daarmee komen er 2 sterke ploegen bij in de reeks en wordt het dus extra moeilijk.
Jammer genoeg zullen we dus niet spelen tegen Huldenberg. Zij zijn ingedeeld in 3e provinciale D en zullen het opnemen tegen onder andere KSC en KNV Keerbergen.

De volledig lijst van tegenstanders die we volgend jaar gaan ontmoeten volgens het huidige voorstel, vind je terug op de ploegpagina's.

Comments