Nieuws‎ > ‎

Voorlopige reeksindeling reserven 2016-2017

De voorlopige reeksindeling voor het volgend seizoen is bekend. 

In tegenstelling tot onze eerste ploeg verandert er heel wat in de reeks van de reserven. Onze reek wordt weer groter: vorig jaar hadden we nog een mini-reeks van 12 ploegen, volgend seizoen zijn er 15 ploegen voorzien.

Slechts 4 van onze tegenstanders hebben we vorig seizoen ook tegen gekomen: Tervuren-Duisburg, Herent, Haasrode en Tildonk. De ploegen aan de Noord-Oost rand van Brussel en Haacht komen we niet meer tegen. Ook Hoeilaart zal er niet meer bij zijn, die (als ik me niet vergis) geen reserveploeg meer hebben ingeschreven.

Bijna alle ploegen van de D-reeks van vorig jaar zijn ingedeeld in onze reeks. Daarmee zullen we veel meer naar het oosten van Brabant moeten trekken: er zijn 3 ploegen in de omgeving van Tienen (Bunsbeek, Drieslinter en Kortenaken), SP Molenbeek bij Tielt-Winge en dan moeten we ook nog 2 keer naar Keerbergen. 
Op het eerste zicht lijkt het niveau wel te stijgen vermits de staartploegen uit deze reeks er niet bij zijn, en ook uit onze eigen reeks van vorig jaar zijn het vooral ploegen uit de eerste helft die erbij zijn.

Verder komen er nog in de nieuwe reeks Sterrebeek bij en ook Kessel Lo die een tweede reserveploeg inschrijven.


De volledige (voorlopige) reeksindeling:

KV. Tervuren-Duisburg
Kovc. Sterrebeek 
KFC Herent
K Stormvogels Drieslinter
Knvh Keerbergen 
Kvc Kessel Lo 2000
HO Bierbeek
Stormvogels Haasrode
Toekomst Bunsbeek
Ksc Keerbergen 
Oud-Heverlee Leuven 
FC Tildonk
VS Kortenaken B 
SP Molenbeek B
VKE Eizer