Nieuws‎ > ‎

Uitkijken naar het duel tegen Haacht...

Geplaatst 13 okt. 2016 11:45 door Guy Vandyck   [ 13 okt. 2016 11:45 bijgewerkt ]
Interview van Danny Van Hecke met onze T1:

"Wedstrijden tegen Haacht zijn wedstrijden waar ik naar uitkijk." begint Eizer-coach Kristof Danhieux zijn betoog. " Haacht is een ploeg die graag voetbalt maar er tegen winnen wordt moeilijk, temeer omdat zij volgens mij onder hun waarde staan geklasseerd. Haacht is top 5 waardig en ik zie ze daar geraken.  

Wij pakten zondag tegen Tremelo een verdiend  maar zwaar bevochten punt. Ik heb me op training trouwens geëxcuseerd voor de spelersgroep omdat ik het na de partij tegen Tremelo had over de afwezigen en niet over de aanwezigen die de ziel uit hun lijf hadden gelopen en soms op posities speelden die niet de hunne waren. 

Om op de match van zondag terug te komen. Haacht is op zijn hoede en op alles voorbereid. Hun coach was zondag bij ons en zag ons aan het werk tegen Tremelo. Dat kon hij want wij spelen elke week tegen de ploeg die de week voordien vrij was. En ik hoop opnieuw op de steun van onze trouwe aanhang. Elke week zijn die in groten getale op afspraak. Voor die mensen doen we het."