Nieuws‎ > ‎

U21 slikt er teveel

Geplaatst 27 okt. 2013 05:58 door Danny van Hecke   [ 27 okt. 2013 09:45 bijgewerkt door Guy Vandyck ]
Facebook We hebben problemen en we gaan niet opnieuw de ganse waslijst geblesseerden opnoemen. Teveel is trop en trop is teveel. Zaterdag thuis tegen Wezembeek voetbalden onze jongens een uur goed mee. Na een kwartier kregen we wel de traditionele vermijdbare openingstreffer binnen maar aan de bovenzijde waren Mario en Alexander er ook een paar keer dichtbij. Wezembeek voetbalde geslepen en hun ervaring woog door. Op slag van rusten werd het dan 0-2. Akkoord Mathieu trapte over de bal, maar de tegenstander pakte die bal dan wel met de hand mee en scoorde. Geen man overboord want na rust met rugwind kon alles nog gebeuren. Die hoop werd al na 10 minuten de grond ingeboord. De ref gaf dan uiteindelijk toch toe dat hij de buitenspelregel nog niet helemaal door had maar intussen werd het wel 0-3 en boeken toe. In de slotfase werd het dan nog een overdreven 0-6 en die ene eerredder kregen die van ons er niet in.

De week eerder waren we op Incourt ook al 4-0 onderuit gegaan. Ook die score was overdreven. Het hobbelige veld lag onze jongens niet meteen en aan de rust stonden de bordjes al 3-0. Ook daar waren de doelpunten te wijten aan individuele fouten terwijl we zelf bij de afwerking toch pech kenden want een 3-2 ruststand had realistischer geweest. De vierde treffer kwam er in de 86' terwijl een paar minuten daarvoor Wim nog een penalty had gestopt.
Het goede nieuws kwam er zaterdag vanuit de hoek van Bas. Die had na de openingsmatch tegen Chaumont geen meter meer gespeeld en wou zaterdag eens "proberen". De test viel super mee al was Bas na elke invalbeurt van 13 en een halve minuut stikkapot. Conditie rapen is de opdracht voor de komende dagen. 
Zaterdag moeten we om 19.00 uur in St Michel. Dorian zijn arm is uit het gips en hij komt bij de groep. Arthur die de laatste weken goed op dreef leek loopt er dan jammer genoeg niet bij. Het blijft puzzelen.