Nieuws‎ > ‎

U21-Wezembeek: Voorsprong in slotfase weggegeven.

Geplaatst 13 okt. 2014 12:44 door Guy Vandyck   [ 13 okt. 2014 12:45 bijgewerkt ]

De doelpuntenmakers.
Danny was pessimistisch. Voor de match wilde hij nog een briefje tekenen waarbij hij tevreden was met minder dan 5 tegendoelpunten. Wezembeek had niet voor niets al een sterke reeks neergezet.
En Eizer begon met veel inzet. Wezembeek wilde wel maar kreeg geen doorgang in ons sterke pantser. Vooral tussen minuut 10 en 30 stonden de bezoekers veelvuldig op onze helft. Maar we hielden ze goed weg. Net na het halfuur staken we onze neus aan het venster. We kregen een paar waterkansen en dan ging Mathieu zich mengen in een onderons tussen de laatste man en de keeper. er ontstond paniek en beide bezoekers liepen tegen elkaar. Mathieu trok de bal naar zich toe en scoorde vermoedelijk het makkelijkste doelpunt van zijn loopbaan. wezembeek bleef verder klungelen en Eizer werd steeds beter. Tom zag hoe Mathieu het had gedaan, ging zijn kans en scoorde bijna op dezelfde wijze 2-0. Toen sloeg de Wezembeekse motor aan. david moest met een supersave de bal in corner toetsen en daarop kwam net voor rust de 2-1 uit. Tom kwam nog alleen voor doel maar besloot op de lat.
na rust hielden we de wezembekenaars goed af. Halfweg de tweede helft trok Mathieu met zijn laatste krachten nog een sprintje langs de zijlijn en scoorde3-1. Daarvoor was Tom alleen voor doel verschenen en besloot op de keeper. De match had kunnen gespeeld zijn...
Maar het venijn zat in de staart en het slotkwartier. Die van bij ons hadden hun laatste druppel benzine al lang opgereden en het was echt pompen of verzuipen. Wezembeek scoorde 3-2 en met nog 8 minuten te gaan was dit echt nog ver van de aankomst.
Een onnozel doelpunt 4 minuten voor tijd zorgde voor de anti climax. erst balverlies op het middenveld en dan een verdediger die nog gauw gauw voor de aankomende David even aan de bal hoefde terwijl hij het niet hoefde. Gelijkspelen tegen Wezembeek is al een stunt. Winnen was echt keikeikei geweest. 
Niettemin leverden onze U21 hun beste jaarprestatie af. Volgende zaterdag gaan we naar Huldenberg. Jochen is geschorst. Die gaan we alleszins missen. In de late uren vernamen we dat onze ouwe gouwe Bram zijn come-back aankondigde. 
Intussen staan we met 4 punten. We gaan nog van ons laten horen.
Danny was tevreden. Leo al een beetje.
Danny Van Hecke
Comments