Nieuws‎ > ‎

Samenwerking met gemeente Tervuren bezegeld

Geplaatst 6 mei 2014 14:47 door Guy Vandyck   [ 6 mei 2014 14:47 bijgewerkt ]

Groot nieuws voor VKE Eizer: na de laatste competitiewedstrijd werd de samenwerking met de gemeente Tervuren officieel bezegeld in het bijzijn van de burgemeester, eerste schepen, sportschepen en vele, vele supporters. Hiermee eindigt een periode van onzekerheid en kunnen we het terrein blijven gebruiken voor de volgende 27 jaar.
Met dank aan Mario Van Rossum voor het uitsturen van het volgende persbericht:

TERVURENS GEMEENTEBESTUUR VERZEKERT TOEKOMST VKE EIZER

Gisteren was het tweemaal feest op VKE Eizer. Met een klinkende overwinning van 4-0 tegen Hoek Zaventem werd het seizoen afgesloten. Maar er was vooral veel vreugde en opluchting over het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Tervuren, die de voetbalwerking in Eizer voor de volgende 27 jaar veilig stelt. 

Het gemeentebestuur van Tervuren heeft immers onlangs een erfpachtovereenkomst afgesloten met de nieuwe eigenaar van de gronden langs de Overijsesteenweg. Hierdoor valt het voetbalterrein van VKE Eizer volledig onder het beheer van de gemeente. Ondertussen werd er gewerkt aan een overeenkomst tussen de gemeente en de club, die vanaf gisteren formeel werd ondertekend in het bijzijn van vele supporters en sympathisanten. 

Burgemeester Jan Spooren, eerste schepen Jan Trappeniers en sportschepen Mario Van Rossum werden dan ook met veel enthousiasme verwelkomd in de gezellige kantine van de club. Voorzitter Peter Sergeys sprak van een mijlpaal in de geschiedenis van de club, en was uiterst tevreden dat op deze manier het voetbalgebeuren in Eizer terug een mooie toekomst tegemoet gaat. Burgemeester Jan Spooren onderstreepte de belangrijke rol van de club voor het lokale gemeenschapsleven, en beloofde blijvende ondersteuning vanwege de gemeente Tervuren.


Comments