Nieuws‎ > ‎

Reserven geklopt op hun sterkte

Geplaatst 18 feb. 2017 01:05 door Guy Vandyck   [ 18 feb. 2017 01:06 bijgewerkt ]
De reserven zijn vorige week op hun sterkte geklopt. Onverwacht,want Kortenaken was maar met 10 komen opdagen. Maar dat is, zoals al eerder gebleken, geen klein bier. 

Mario scoorde 4 keer tegen Kortenaken (archieffoto)


Toegegeven, met Jochen, Dorian, Tom, Mario en Dylan traden we aan met een jonge ploeg. Anderzijds hadden we onder andere met Ewout, Robin en Ruben Renard heel wat ervaring. Toch bleek dat op het eind van de rit niet voldoende. En dat terwijl zelfs de jongste van allemaal uit Kortenaken kwam. 

Een uitputtingsslag werd het. In het begin leek Kortenaken nog tegen de bierkaai aan het vechten. Maar na 90 minuten werd er uit een ander vaatje getapt, en plots kwam er leven in de brouwerij. Vier sterkhouders van Kortenaken hielden de ploeg overeind hielden. Net voor afsluiten deden ze elk nog een 33'er binnen.

Dit komt inderdaad hard aan,onze reputatie krijgt een deuk. "Een herstelperiode dringt zich op," klonk het. "Eerst en vooral moeten we de vooral de voorraad La Chouffe aanvullen." Met elk 5 choufkes waren de vier Kortenakers inderdaad de topscorers. Daarna beginnen we terug te trainen, te beginnen met de après-ski deze zaterdag in Den Bloets. Onze volgende thuiswedstrijd tegen OHL in maart zulen we er terug staan.


En voor de geïnteresseerden: de eerste 2 helften waren voor ons. Doelpuntenmakers waren: Mario Dermé (4x), Bryan Delbeke (2x), Jochen Vaeremans, Kenneth Deneyer, Baptiste Lecomte, Ewout De Kock en Ruben Charlier. Maar dat is niet meer dan een statistiek.