Nieuws‎ > ‎

Plopsaqua opent zijn deuren in Eizer

Geplaatst 1 apr. 2015 14:52 door Guy Vandyck   [ 1 apr. 2015 14:54 bijgewerkt ]

 De voorbereidingswerken

 Test op één van de glijbanen 
Eén week na de opening van Plopsaqua in De Panne werd er een tweede waterpretpark geopend en dit keer in ons eigenste Eizer. 
Zondag morgen werden er nog problemen geconstateerd met de afwatering. Maar er werd tot op de laatste minuut naarstig gewerkt, zodat uiteindelijk het park zijn deuren nog kon openen om 3 uur zoals gepland. 
Voor de gelegenheid werden onze vrienden uit Steenokkerzeel uitgenodigd. Zij hadden ons enkele maanden geleden zelf nog kopje onder laten gaan en Eizer wou nu al te graag hetzelfde doen.
De spelers uit Steenokkerzeel kregen toegang tot verschillende attracties: een plonsbadje, verschillende glijbanen, een tropische regenbui om het half uur en een menselijke kegelbaan
Na iets meer dan een half uur spelen oordeelde de verantwoordelijke dat Dylan de veiligheidsvoorschriften niet respecteerde en hij werd zonder waarschuwing naar de kleedkamers gestuurd. Een strenge beslissing...
Ondertussen bleek dat de tropische regenbuien bleven duren, en een kwartier later werden de deuren van het park gesloten. De genodigden krijgen een nieuwe uitnodiging op een later te bepalen datum.
 Plonsbadje

 Milo op de kegelbaan
Comments