Nieuws‎ > ‎

Mosselfestijn

Geplaatst 25 aug. 2013 13:40 door Guy Vandyck   [ 26 aug. 2013 05:41 bijgewerkt ]
Facebook Twitter More...
De Fraat was gezellig volgelopen voor de mosselen 'à la Tom Hanssens'. Nog tijdens de avond kreeg onze kok complimenten via sms. Ook de tomatensaus voor de balletjes was heerlijk klaargemaakt met spek (met 'p'), ook al had Boulet steak (met 't') voorzien... Maar zelfs een foutje in het boodschappenlijstje kon het recept niet verknallen.
Rond half 12 werden de laatst borden geserveerd. Merci aan iedereen die meegeholpen heeft om al die porties mosselen (of balletjes) op te souperen.Nog een dankwoordje van van onze organisator Aline:
 • Bedankt aan alle mensen die gekomen zijn en aan de mensen die steunkaarten kochten! Bedankt voor het begrip om te wachten...!
 • Bedankt aan alle spelers van de eerste ploeg die echt hard gewerkt hebben en zondag ook alles mee opgeruimd hebben!
 • De topkok Tom Hanssens samen met Phillipe Horvath en Dylan Fluyt waren een droomteam! Om niet de frietenbakkers te vergeten waarmee zij hun ziek gelachen hebben! Dikke merci aan Jan Demol en Dirk Goossens!
 • Ook de spelersvrouwen mogen extra in de verf gezet worden:  Katharina en Lynn voor het opdienen, Leatitia en Evy voor achter de toog alles te bolwerken en Sylke voor de tombola (... en proficiat aan Yvan Gregoir met de hoofdprijs)!
 • Ook dikke dikke merci aan Heidi en Daniel, de ouders van Mario Dermé (die zijn vakantie al geboekt had en er dus niet bij kon zijn) Die van 10.30u tot 17u samen met Ken Latine de mosselen gewassen hebben!!!!
 • En nog dank aan Monsieur Taymans voor de friettent en Johan Vandewalle voor de partytenten vooraan! Met het slechte weer waren wij heel blij dat wij deze hadden!
 • Bedankt aan Tony Payar voor de verlichting zodat de 'plakkers' konden blijven zitten tot 4u 's morgens
En wij danken natuurlijk Aline voor alles in goede banen te leiden...
  Het mosselfestijn in cijfers...
   
  - 345 kilo mosselen gewassen en verkocht... oftewel 290 porties...
  - 13 kilo gehakt, goed voor zo'n 50 schotels balletjes in tomatensaus
  -  Sylke verkocht 700 lotjes voor de tombola! Proficiat aan Yvan Gregoir die met 21 punten een bak bier won!

  Comments