Nieuws‎ > ‎

Moorsel - U21: 0-7

Geplaatst 11 sep. 2016 08:22 door Guy Vandyck   [ 11 sep. 2016 08:25 bijgewerkt ]

Zowel Maxim als Dorian pakten ook hun doelpunt tegen Moorsel


Verslag van Danny Van Hecke:

Eizer ving de Moorselse blitz-start goed op en combineerde feilloos de betere kansen bij elkaar. Luc Mbangisa trapte twee keer onbesuisd naast en Dylan Bolleyn schoot een keertje voorlangs. Een vrijtrap van Arne Stuckens ging net over de kruising en de Moorselse keeper had zijn handen een paar keer letterlijk vol. 


Eizer voetbalde sterk en combineerde perfect. Achteraan was Iris heel sterk, op het middenveld heeft Rutger de marathon gelopen en speelde Arne een beresterke match. Superman was Jochen Vaeremans. Iedereen speelde gewoon goed,  80% de van de match speelde zich op de Moorselse helft af. 


Net na de drinkpauze ging Jochen Vaeremans vanop links de rechthoek in, zette nog een paar tegenstanders opzij en legde dan de bal terug vanwaar Collin Van Tuycom gemeten via binnenkant paal binnen trapte. Eizer bleef baas en na nog een paar missers was opnieuw Vaeremans aan de bal. Deze keer vanop links want Jochen stond overal en gaf hij een haarfijne kruispas naar rechts waar Dylan Bolleyn perfect aanpakte, en onhoudbaar binnen trapte. 0-2 aan de rust.


Na amper 10' in de tweede helft trok Jochen op solotour, werd foutief omvergehaald en ... mooie geste van Colin Van Tuycom die als penaltytrapper (miste vorig seizoen geen enkele) zijn plaats afstond aan Dorian Hayen die perfect de 0-3 binnen trapte. Om de kroon op het werk te zetten scoorde Jochen de 0-4 en 0-5 net voor en net na de drinkpauze. Wij wisselden van keeper om veldspeler Maxime Desmet ook speelvreugde te geven want hij is en blijft een steengoede veldspeler die zich opoffert om het gebrek aan keeper op te lossen. Maxime scoorde zelf nog de 0-6 en gaf de assist van de 0-7 aan Dylan. Tussendoor trapte Arne Stuckens nog van buiten de rechthoek plat op de paal. 


We beleefden zaterdag ongetwijfeld één van onze mooiste zaterdagen bij de U21. Positief was het feit dat er 14 namen op het scheidsrechtersblad stonden en dat we met afwezigheid van Mathieu, Ruben, Jorghé, Ruben Vd Vijver, Tom Stockx, Pascal, Adrien en Jonas Guillams en misschien vergeten we hier en daar nog een naam, 22 spelers beschikbaar hebben. Onze 2 nieuwkomers Maarten Praet en Thomas Van Begin speelden een vlekkeloze partij en waren een meerwaarde voor onze ploeg. Thomas was zelfs zo solidair om de laatste 20' van de match voor het eerst in zijn loopbaan een keeperstruitje aan te trekken. (en dat deed hij met verve). Jammer, ondanks de 22 namen is in deze groep nog een plaats voor een doelman beschikbaar en die hebben we (voorlopig) nog niet.


Comments