Nieuws‎ > ‎

Mooie start voor zondagreserven

Geplaatst 28 sep. 2017 12:43 door Guy Vandyck   [ 28 sep. 2017 12:43 bijgewerkt ]


Bij de eerste wedstrijden van het seizoen is het soms moeilijk voor de reserven om aan voldoende spelers te geraken. Tegen Bunsbeek was dit geen probleem met enkele ex U21 spelers en een paar spelers van de 1e ploeg kern kwamen we zo met 14 aan de seizoensstart.

De eerste helft was bijzonder aangenaam om naar te kijken. Het spel gaat op en af en stapelen de kansen zich snel op aan beide kanten. De snelle acties van Eizer waren echter de gevaarlijkste. Na 25 minuten kan Kevin Vanderheyden doorbreken langs recht. Hij loopt de lijn af en kan een perfecte voorzet afleveren. Ruben Vandyck is goed gevolgd en kan binnen tikken. 
Nog geen 10 minuten later stuurt Ruben Mario Dermé langs de lijn vooruit. Mario kan na een versnelling verrassend van een scherpe hoek uithalen. Zijn voorzet schot wordt door Kevin in de netten gelopen.

In de 2de tempo lag het tempo iets lager, maar toch zagen nog heel wat kansen. Bunsbeek kan terugkomen tot 2-1. Maar de de meest aanvallen lopen stuk op Maxime Spruytte en Ruben Renard die de slag om het middenveld winnen. 

Een kwartier voor het eind zet Kevin de kroon op het werk, hij geeft weer een mooie voorzet af en Maxime Desmet maakt er 3-1 van. Zo had Kevin een voet in elke goal. Vlak voor het eind kreeg Bunsbeek nog een penalty. Bas koos de juiste hoek, maar hij zag de bal over de deklat gaan.