Nieuws‎ > ‎

Machelen - Zaterdagrserven: 4-1

Geplaatst 25 nov. 2017 14:34 door Guy Vandyck   [ 26 nov. 2017 07:26 bijgewerkt door Guy Vandyck ]

Het kondigde zich al aan als een moeilijke wedstrijd: Machelen won de vorige 5 wedstrijden met een doelpuntensaldo van 34 goals voor en 5 goals tegen... Voor Jona werd het de eerste wedstrijd na zijn blessure, Sander Van Eyck speelde zijn eerste wedstrijd voor Eizer, en Sven Vandervoort toonde dat hij ook als veldspeler een 

We begonnen goed aan de wedstrijd en konden we na een kwartier de score openen. Na een mooie combinatie leverde Karl de perfecte voorzet af, en Ewout De Kock liet  liet de kans niet liggen. 
Vijf minuten later werd onze gelegenheidskeeper Baptiste omspeeld na een snelle actie op rechts, Jannick kwam maar net te laat om de bal op de lijn te redden.
Het was tekenend voor de rest van de eerste helft. Eizer zorgde voor mooi opgebouwde aanvallen. Daarmee versierde we een heel aantal corners maar jammer genoeg geen doelpunten meer. Aan de andere kant zagen we geen corners voor Machelen,  wel een aantal gevaarlijke kansen na snelle acties. Maar ook zij konden niet scoren.

Net voor de rust zagen we bijna gelijkaardige bijna de 2de goal vaar Eizer op een gelijkaardige aanval als de eerste goal. Ruben en Jannick in de opbouw, mooie dubbelpas met Karl, die weer Jurgen bereikt in het centrum, maar deze keer ging de bal niet binnen.
De eerste corner voor Machelen kreeg Machelen na 5 minuten in de 2de helft, en het was meteen raak. De bal geraakte niet weg voor doel en Sander (die Baptiste ondertussen had vervangen in doel) was kansloos. Van dan af draaide het niet meer super. En zoals in eerdere wedstrijden gaan we in de tweede helft ten onder. Eindstand: 4-1.