Nieuws‎ > ‎

Laatste wedstrijd U21

Geplaatst 13 mei 2015 13:30 door Guy Vandyck   [ 13 mei 2015 13:31 bijgewerkt ]
In hun laatste wedstrijd speelden de U21 tegen de 1e van de rangschikking. We mogen gerust stellen dat de U21 een goede wedstrijd hebben gespeeld maar Wezembeek haalde het met 1-3 en mocht zich zo kampioen kronen.
Voor de wedstrijd kreeg ik nog het volgende verslag binnen van Danny (met excuses voor de late publicatie):

Volgende woensdag zit het seizoen er voor de U21 op. Sportief behaalden de U21 niet zoveel punten. het had beter gekund al hadden de jongeren ook een deel pech te verwerken. Onlangs stonden ze tegen Koningslo met 2-1 voor toen de ploeg besloot te stoppen. De tegenpartij die met een gelegenheidsref speelden kregen alles in hun voordeel en de onzen zaten met de daver op het lijf. Bart en Danny verstonden het probleem en zagen het ook niet zitten om de week erop met bloemen  en druiven naar het ziekenhuis af te reizen. Tegen Huldenberg kregen we in de slotminuut een onterechte penalty en verloren we eveneens 2 spijtige punten. In de terugronde gaf Vossem algemeen forfait, jammer want dat was nu net de ploeg waar we op een 6 op 6 hadden gerekend. Bertem-Leefdaal, nog zo een hapklare brok verwisselde van reeks. Tegen Erps-Kwerps waar we ginds 0-2 wonnen moesten we thuis omwille van een scoutsactiviteit en de Krokusvakantie bij gebrek aan 11 spelers forfait geven. 
Na de door weersomstandigheden verlengde winterstop heeft het een tijdje geduurd eer we op toerental kwamen. Nu we de betere resultaten op het veld brachten zit de competitie er op. Jammer. Al is het beter zo, de spelers mogen zich stilaan concentreren op hun eindexamens. Die gaan voor. Volgend seizoen gaan we uiteraard voor meer. Trainer Bart Bruyninckx zal na de schoolstart half september overschakelen op één training per week. School gaat voor, maar ontspanning moet er bij.