Nieuws‎ > ‎

Kalenders seizoen 2014-2015

Geplaatst 17 jul. 2014 14:04 door Guy Vandyck   [ 31 jul. 2014 02:44 bijgewerkt ]

De kalenders voor het seizoen 2014 - 2015 zijn beschikbaar op de ploegpagina's. Vergeleken met de voorlopige reeksindelingen die een maand geleden werden gepubliceerd, zijn er enkele wijzigingen:

1e ploeg
In 3e provinciale zal de eerste ploeg Suryoyés Bruxellois tegen komen die daalt uit 2e provinciale. Etterbeek B zal uiteindelijk niet in onze reeks uitkomen.
In de aanloop naar het seizoen spelen we voor de Beker van Brabant (de 'Peugeot Cup') thuis tegen 4e provincialer Ritterklub Jette B en 4de provincialer SC Vilvoorde. Uit spelen we tegen Tange en Boortmeerbeek, beide uit 4e provinciale.

Reserven
De reeks van de reserven is vrijwel ongewijzigd gebleven. Kapelle Sport was oorspronkelijk voorzien als 1 van de tegenstanders, ondertussen zijn zij gefusioneerd met Bodegem en vormen de nieuwe club Boka United. De nieuwe fusieclub is in de reeks van Eizer ingedeeld en daarmee wordt de reeks dus weer wat moeilijker.

U21
De reeks van de U21 is heel wat kleiner geworden. Sterrebeek en Kraainem worden in een andere reeks ingedeeld en er blijven dus maar 6 ploegen over. Voorlopig zin er dus maar 20 wedstrijden voorzien in de competitie, geen echt drukke kalender dus.

U9
De voorziene reeks van de U9 is niet aangepast, en daar kunnen we alleen maar blij mee zijn.