Nieuws‎ > ‎

2 gelijkmakers, maar toch verloren...

Geplaatst 29 nov. 2015 07:57 door Guy Vandyck   [ 30 nov. 2015 14:48 bijgewerkt ]

Eizer startte niet geweldig, in het eerste kwartier toonde Erps-Kwerps zich de betere ploeg, en kwamen na een snelle actie 0-1 voor. 

Van toen af knokte Eizer zich in de wedstrijd. Na 20 minuten kon Ruben de bal in de vlucht binnen schieten. Een minuut later al kon de achtervolging alweer worden ingezet. Een tweede keer werd de achterstand weggewerkt, deze keer een kopbalgoal van Ruben. 

Het spel bleef in evenwicht, met de meeste kansen voor Eizer maar de gevaarlijkste voor Erps-Kwerps. Iris haalde nog een bal van de lijn met het hoofd. Ook aan de andere kant werd de vele luchtduels uitgevochten. Zowel Bram, Rutger als Ruben doken van de 2de (of 3de) lijn op en kregen nog kopbalkansen. Een afstandsshot van Arne kon door de keeper nog net uit de kruising in hoekschop worden gewerkt. Mathieu vond 2 keer de keeper op zijn weg.

In de tweede helft kwam Eizer nog meer in spel, toch was het Erps-Kwerps die scoorde. Nog Er bleven kansen komen voor Eizer op de gelijkmaker, maar de bal wou er niet meer in.

Heel jammer, hier had meer ingezeten voor Eizer.