Nieuws‎ > ‎

Ewout treft 3 keer raak tegen OHR

Geplaatst 9 dec. 2017 01:52 door Guy Vandyck   [ 9 dec. 2017 01:56 bijgewerkt ]

Een derby tussen 2 evenwaardige ploegen  is altijd aangenaam om naar te kijken. Als je dan uiteindelijk het laken naar je toe kan trekken wordt het dubbel plezant. Vooral Ewout  maakte er een feestje van met 3 treffers.

De eerste goal kwam er na een cross-pas van Ruben die Jona bereikte op links. Zijn doelpoging belande op de tweede paal, kaatste hard centraal terug. Maar Ewout stond klaar om droog binnen te leggen. Kort daarna stond de stand weer gelijk: voor de tweede keer in twee speeldagen kwamen we net te laat om de bal te redden: deze keer kon Baptiste net niet de bal keren.

De tweede goal van Ewout kwam er na een nog mooiere combinatie: de opbouw begon op links met Jurgen en Ruben, Jurgen verlegde het spel naar rechts waar Jona en Jonas de verdediging verschalkte. De voorzet bereikte Jarne die aflegde naar Ewout. 

Tussendoor had ook Jurgen gescoord, dus rustten we met een 3-1 stand. 

In de tweede helft kwam OHR terug tot 3-3. De derde goal van Ewout werd uiteindelijk de winning goal: een ooi geplaatste bal net onder de lat. Ewout is na André en Ken de derde spelen die in Eizer 3 keer weet te scoren in 1 wedstrijd, en wordt daarmee topscorer bij de reserven.