Nieuws‎ > ‎

Eizer, Kessel-Lo en penalties

Geplaatst 8 apr. 2017 04:22 door Guy Vandyck   [ 23 jul. 2017 04:03 bijgewerkt ]Er is iets met Eizer, Kessel-Lo en penalties. De heenwedstrijd werd beslist door 2 strafschopdoelpunten van Kessel-Lo. Niet dat Kessel-Lo de ploeg is die het meest op strafschop scoort, integendeel. Die 'eer' valt te beurt aan United die al 8 keer vanop de stip scoorde, 2 keer zoveel als Kessel-Lo. 

Zonder die penalties tegen Eizer zou Kessel-Lo slechts evenveel penaltydoelpunten gemaakt hebben als de laatste in de strafschoppenstand... Eizer.

Wij scoorden tot nu toe 2 keer van de stip. Toevallig of niet, dit was tegen Keerbergen en Wezembeek, de ploegen die het meeste penaltydoelpunten incasseerden, respectievelijk 9 en 7 stuks. Maar ook Kessel-Lo krijgt staat bovenaan de rangschikking van de penaltydoelpunten tegen, ook zij kregen er al 8 tegen. Wordt onze volgende wedstrijd dan de mogelijkheid om ons aantal op te krikken?

We zullen het in ieder geval kunnen gebruiken: Kessel-Lo is in de winning mood: het haalde voor de inhaalwedstrijd tegen Herent 13 op 15, en dat tegen Baal, Vossem, United, Erps-Kwerps (zeker niet de gemakkelijkste reeks denkbaar). In de inhaalwedstrijd tegen de leider moesten ze maar nipt het onderspit delven.

 Comments