Nieuws‎ > ‎

Eizer behaalt 2de triple van het seizoen!

Geplaatst 4 dec. 2016 11:45 door Guy Vandyck   [ 4 dec. 2016 11:57 bijgewerkt ]

Voor de tweede keer dit jaar haalden de U21, reserven en eerste ploeg elk een overwinning in hetzelfde weekend. En wat voor een weekend:
Alle wedstrijden kondigden zich aan als moeilijke wedstrijden, maar Eizer knokte zich telkens naar winst in een spannend duel.

Het begon met de U21 die thuis tegen Kraainem het 7-0 verlies van de heenwedstrijd moest rechtzetten. Deze keer konden ze wel op reken op Iris, Rutger, Jochen, Dorian en Jonas. Meer power in de rangen dus maar of dat voldoende was om de pandoering te doen vergeten viel nog af te wachten. Bovendien mankeerden we Maxime die gekwetst niet kon spelen maar wel nog bereid was om als vervangende scheidsrechter op het veld te komen. Eizer scoorde de openingstreffer, maar Kraainem maakte terug gelijk. Daarna zorgden Mathieu en Rutger voor een 3-1 voorsprong. En Kraainem kon enkel nog een aansluitingstreffer scoren. Tussendoor kwam er nog een licht toegekende penalty voor Kraainem (Maxime wou een reputatie als thuisfluiter vermijden), maar die werd naast het doel getrapt. Bovendien was Colin naar de juiste hoek gedoken en veel plaats was er niet meer tussen hem en de paal.... Daarmee springen ze definitief over Kraainem in de stand.

Zaterdagavond was het de beurt aan de eerste ploeg. In Hoeilaart stond er een ploeg te wachten die thuis enkel van Perk verloor en gemiddeld bijna 3 doelpunten per thuiswedstrijd scoorde. Na 20 minuten was het echter Nico die scoorde, en Hoeilaart kon niet meteen antwoorden. In de 2de helft ging alles helemaal op slot en we konden de nul houden. Daarmee bevestigen we onze reputatie dat de beter gerangschikte ploegen op hun hoede moeten zijn voor Eizer.

De reserven speelden een derby tegen Tervuren-Duisburg. Zij stonden 5 plaatsen hoger en hadden al dubbel zoveel punten.  Bovendien was Tervuren-Duisburg de ploeg in vorm vermits zij hun laatste 5 wedstrijden wonnen. Eizer kwam niet echt met een geolied elftal op het veld: voor Kevin Vanderheyden en Karl Demol was het hun eerste wedstrijd met de reserven, en ook Baptiste, Frank en Polle hadden maar enkele wedstrijden op de teller. Maar ook zij konden een eind maken aan een mindere periode en haalden met een 1-2 score de overwinning binnen.