Nieuws‎ > ‎

Eerste doelpunt van Dorian

Geplaatst 6 okt. 2014 13:33 door Guy Vandyck   [ 6 okt. 2014 22:48 bijgewerkt ]
De U21 hebben eindelijk hun eerste zege beet. Tegen Bertem Leefdaal speelden de geel zwarten een perfecte eerste helft. Mathieu Desmet kreeg de eerste kans en trapte op de doelman. Op hoekschop trapte Dorian hayen de 1-0 binnen. Eén minuut later was het 2-0 via een verre trap van Tom Laes. Na de rust kregen we nog een aantal goede kansen maar kwamen we goed weg toen keeper David De Clercq de bal tegen de onderkant van de lat kon duwen. Tom Laes schoot halfweg de tweede helft de bevrijdende 3-0 binnen. In de slotfase werd het echter bibberen. Bertem scoorde verdiend 3-1 maar een paar minuten later werd het 3-2 en werd het nog even spannend.
Afgevaardigde Danny Van Hecke: " In Hoeilaart verloren we verdiend, tegen Vossem hadden we moeten winnen. Zaterdag moesten we een paar spelers missen. Ruben Vandyck (bij de eerste ploeg) en Bas (geschorst) waren er niet bij. Ook de gevraagde versterkingen waren belet. De aanwezigen hebben hun huid echter duur verkocht en de eerste helft speelden we echt goed. Ook na de rust hielden we ons spel nog aan maar na de 3-0 liepen er een paar met het hoofd in de wolken rond. 
Volgend weekend tegen Wezembeek hebben we in principe weinig kans al weet je in voetbal nooit. Maar daarna volgen Huldenberg en Sterrebeek en daartegen valt zeker iets te rapen. Stilaan raken we op toerental al moeten we na volgende week een sterke Jochen Vaeremans ingevolge een schorsing 2 speeldagen missen.
Verslag Danny Van Hecke