Nieuws‎ > ‎

Druivenstreekspeler 2016-2017

Geplaatst 21 mei 2017 02:28 door Guy Vandyck   [ 21 mei 2017 04:35 bijgewerkt ]


Voor de verkiezing van de publieksprijs Druivenstreekspeler 2016-2017 zijn er 3 spelers van VKE Eizer genomineerd: Ken Geens,  Geoffrey Van Crombrugge en Dylan Fluyt. Daarmee kan je stemmen op een aanvaller, middenvelder en keeper van je favoriete club.

Zaterdag 3 juni gaat de Memorial Jean-Marie Dewit door op het terrein van VOK. Na het tornooi wordt daar 
de Druivenstreekspeler en de publieksprijs bekendgemaakt. All informatie over dit prachtig evenement vind je op de site van VOK, waar je ook je stem kan uitbrengen. Doen!

De genomineerden:

Ken Geens
Hij is behoorlijk constant over de jaren heen: met een tiental doelpunten op een seizoen eindigt hij steevast bovenaan de topschutterstand in Eizer. Dat ondanks dat hij dit jaar de helft van de wedstrijden heeft moeten missen. Een enkelblessure in de wedstrijd tegen Unied eind september zorgde ervoor dat hij de rest van de heenronde heeft moeten missen. In de terugronde toonde hij meermaals dat hij het verschil kan maken. Een hattrick thuis tegen Keerbergen was zijn meest opvallende prestatie. Dylan Fluyt

Twee jaar geleden was Dylan ook al genomineerd samen met Ken Geens. Het jaar daarna deed hij even een uitstap naar Tervuren, maar kwam terug en wist ook dit jaar de jury te bekoren met een nominatie tot gevolg. Zijn seizoen werd echter  afgebroken in de wedstrijd tegen Haacht. Na een luchtduel kwam hij ongelukkig neer, met een kwetsuur aan de schouder tot gevolg. In de goal staan zou niet meer gaan.  Zes speeldagen later kwam hij dan als veldspeler terug in de kern, waar hij zijn snelheid en traptechniek ook nog demonstreert.Geoffrey Van Crombrugge

Onze verdedigende middenvelder kan je bijna bestempelen as een box-to-box speler. Naast zijn verdedigend werk, is hij  ook cruciaal in de opbouw. Ondanks dat hij een aantal wedstrijden heeft gemist na de winterstop heeft hij als enige van de genomineerden een normaal seizoen kunnen afwerken. Elke wedstrijd maalt hij zijn kilometers en blijkt een gesel voor de tegenstander. Balvastheid, duelkracht en doorzettingsvermogen zijn de woorden die hem typeren. Ondanks dat hij niet de grotste is op hetplen wint hij ook nog vaak een kopduel.