Nieuws‎ > ‎

Definitieve reeksindeling 1e ploeg 2016-2017

De definitieve reeksindeling voor het volgend seizoen is bekend. 
Vanaf dit seizoen zijn er aparte reeksen voor Vlaams Brabant en Waals Brabant. VKE Eizer komt uit in 3e provinciale B.

In onze reeks komen alle ploegen die we vorig jaar ook al in onze reeks hadden, behalve Zemst (en natuurlijk Rotselaar en OHR die stijgen naar 2e, en Hever en Weerde die in 4e provinciale uitkomen). Zij worden vervangen door 6 ploegen. We komen dus uit in een reeks van 17 ploegen.

Er komen vier stijgers uit 4e provinciale bij. Begijnendijk en Kessel-Lo werden kampioen en tweede in 4e Prov G. Begijnendijk wordt de verste verplaatsing van het seizoen. Ook Berg-Op en vooral Hoeilaart B zijn in onze reeks ingedeeld, zij werden tweede en kampioen in 4e Prov F. Berg-op was twee jaar geleden nog onze grootste concurrent in 4e provinciale.

Ook krijgen we Wezembeek-Oppem erbij. Zij komen uit 3e Prov B, een reeks waarvan de meeste ploegen dit jaar niet in de Vlaams Brabantse reeksen zullen spelen. Ze werden 5de in die reeks. De laatste nieuwkomer, en oude bekende, is Perk. Ze werden vorig jaar 11de in 3e provinciale E.

Net zoals vorig jaar zal onze reeks niet aangevuld worden met dalers uit 2e provinciale.

In vergelijking met de voorlopig reeksindeling zijn Kraainem en Zemst er niet meer bij, maar Hoeilaart B en Perk komen erbij.

De volledige reeksindeling:

KCVV Elewijt A
KVC. Haacht A
KFC. Wezembeek-Oppem A
ERC Hoeilaart B
KFC. Herent A
KFC Kimop Begijnendijk
KV. Tremelo
KFC Baal
KVC Kessel Lo 2000
Hoger-Op Veltem B
FC Perk 
KSC. Keerbergen
Sp. Erps-Kwerps
KDN. United A
VKE Eizer
FC Greunsjotters Vossem
VK Berg-op