Nieuws‎ > ‎

Bunsbeek - Reserven: 2-3

Geplaatst 11 feb. 2017 03:58 door Guy Vandyck   [ 11 feb. 2017 09:28 bijgewerkt ]
De heenwedstrijd tegen Bunsbeek eindigde op 10-0. "Daar was weinig aan", vonden sommigen en daarom zouden we de terugwedstrijd aanpakken. Spanning moest er zijn!

De reserven hadden ideeën genoeg, dat moeten we hen nageven. Vooreerst zouden ze de doelpuntenmakers van de heenwedstrijd thuishouden. Steve Caron, Dorian Hayen, Bas Hermans en Tom Laes stonden dus niet aan de aftrap. Uitzonderingen werden gemaakt voor Ruben Renard, die er een erezaak van maakt om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen, en de immer gemotiveerde Mario Dermé. 

4 doelpunten voor Jochen dit weekend (foto U21)

Nog een ideetje van Spyker: we spelen de wedstrijd met 10 spelers. En tot slot: één van hen is Geert Pollentier. Onze geblesseerde speler heeft dit seizoen nog geen volledige wedstrijd gespeeld, en wist zelfs zijn voetbalschoenen thuis niet meer te vinden.

Met 10 dus aan de start, maar Dylan Bolleyn was echter nog niet op de hoogte gebracht van de plannen van Eizer, ging voluit en scoorde de openingstreffer. 

Bunsbeek moest dus terug in de wedstrijd komen. Giel Tijhuis zou hen een penalty geven, maar hij was nog te laat om de tegenstander van Bunsbeek onderuit te lopen. Gelukkig maakte de referee hier geen punt van, en na wat over-acting van de Bunsbeeks aanvaller legde de ref de bal op de stip. 

Robin Charlier, die in de plaats van Sven in de goal stond, gunde hen ook nog een goaltje. Echt geloofwaardig was het niet, maar goed, het stond 2-1 en we hadden terug een wedstrijd.

Vijf minuten voor het einde moest de situatie worden rechtgezet. Eerst scoorde Jochen Vaeremans de gelijkmaker.  Bryan Delbeke scoorde daarna de 3-2 nadat de keeper van Bunsbeek de bal nog niet vast had, maar de scheidsrechter vond dat het nog spannender mocht en keurde het doelpunt af. Toen begonnen de zenuwen pas echt te gieren, maar Jochen scoorde nog in de blessuretijd het winnende doelpunt. Hij scoorde 4 doelpunten dit weekend, netjes verdeeld over U21 en reserven.

Een mooie prestatie van heel de ploeg!