Nieuws‎ > ‎

1e ploeg als 3de in het klassement

Geplaatst 16 okt. 2015 12:39 door Guy Vandyck   [ 16 okt. 2015 12:44 bijgewerkt ]

Vorig weekend zette Jurgen Sterckx met een enig mooi doelpunt Eizer op weg naar een derde plaats in het klassement.  Vossem kwam wel terug maar Raphël zorgde voor voor de overwinning. Daarmee nestelen we ons - misschien wat onverwacht - als 3de in de rangschikking.

En terwijl heel België zich afvraagt of de Rode Duivels wel verdiend op de eerste plaats staan, vragen onze buren zich af of Eizer wel verdiend op de derde plaats staat.

Grif toegegeven, met 12 doelpunten zijn we niet een doelpuntenmachine. Slechts drie andere ploegen scoorden minder vaak. En... in alle vier overwinningen haalden we het met slechts 1 doelpunt verschil. Buiten Eizer hebben enkel de twee staartploegen, United en Hever, nog niet gewonnen met meer dan 1 doelpunt verschil.

Anderzijds kregen we nog maar 10 doelpunten te slikken (daarmee staan we op de vijfde plaats) en hebben we in elke wedstrijd gescoord.

En misschien nog het belangrijkste van allemaal... Eizer heeft zeker niet het makkelijkste programma achter de rug: we hebben nog niet gespeeld tegen één van de laatste 4 ploegen van het klassement. De andere ploegen uit de top 5 hebben al 1, 2 of zelfs alle 4 de staartploegen tegen gekomen. Verdiend op de 3de plaats? Zeker wel dus.