Nieuws‎ > ‎

1e ploeg - Meerbeek: 2-1

Geplaatst 2 okt. 2017 13:00 door Guy Vandyck   [ 2 okt. 2017 13:00 bijgewerkt ]

Meerbeek speelde vorig jaar nog in tweede provinciale. Hun spelerskern van dit jaar is echter heel verschillend van die van vorig jaar. In Eizer kweamen er uit de kleedkamer van Meerbeek niet minder dan 10 spelers die vorig jaar met een ander shirt hebben gespeeld. Eén speler van Meerbeek speelde vorig jaar bij Wezemaal, één bij Tremelo en nog andere van Elewijt, Londerzeel, Haasrode, Keerbergen, Nossegem, Tempo en 2 uit Bertem-Leefdaal.
Bij hun hun eerste 3 speeldagen in 3e provinciale werd de wedstrijd telkens beslist met het kleinste verschil. verschil.Ook tegen ons zou het spannend blijven tot het eind.

De wedstrijd was amper bezig toen een corner van Aussama werd doorgetikt door Ken Geens waarna Hassan Meerbeek al op achterstand bracht.Meerbeek lag echter niet echt onder en toen Zoef een tweede gele kaart kreeg vlak voor rust vreesden we dat Meerbeek in de tweede helft het laken naar zich toe zou trekken.

Tien minuten in de tweede helft maakten ze ook gelijk. Ook daarna had Meerbeek meer balbezit, maar echt grote kansen hadden ze niet. In de laatste 10 minuten kwam er meer druk van Eizer. Twee minuten voor tijd kon Aussama aanleggen van aan de halve maan, en schoot mooi binnen.