Nieuws‎ > ‎

1e ploeg - Keerbergen: Hattrick voor Ken Geens

Geplaatst 11 feb. 2017 06:41 door Guy Vandyck   [ 11 feb. 2017 08:20 bijgewerkt ]
https://goo.gl/photos/a3r8ygs4JvhwyxXh7
Aantal strafschopdoelpunten tegen:

Keerbergen 8

Wezembeek 7

Kessel-Lo 6

Eizer 5

Elewijt 4

Tremelo 3

Perk 3

Hoeilaart 3

Berg-Op 3

Veltem 2

Herent 2

Haacht 2

Erps-Kwerps 2

Begijnendijk 2

Vossem 1

United 1

Baal 1
Na het verlies in United hadden we weer iets recht te zetten. In United waren we echter niet op onze waarde geklopt. Nog nooit eerder dit seizoen misten we zoveel kernspelers als in United.

In de wedstrijd tegen Keerbergen missen we nog steeds Geoffrey Van Crombrugge. Daarbij komt nog dat Stijn Claesken en Koen Dewit er ook niet bij waren. Anderzijds konden we wel rekenen op Jonathan van Puyvelde, Nick Vandervoort, Joris Brankaer, Jurgen Sterckx, Ruben Vandyck, Nico Leoni en Styn Mariens.

Keerbergen heeft de statistieken niet mee: het minst gescoord, de meeste tegendoelpunten, en vooral de meeste tegendoelpunten vanop strafschop. Ook op ons veld kregen ze 2 strafschoppen tegen. Maar die hadden we niet nodig om te winnen. 

We waren nochtans niet goed aan de wedstrijd begonnen. Het kantelpunt kwam er nadat Jason van buiten de backlijn in de winkelhaak knalde. Na de rust scoorde Ken Geens 2 keer in het eerste kwartier van de tweede helft, en Keerbergen kwam met een gele kaart goed weg toen Ken Geens in volle spurt door de laatste man onderuit werd gehaald in de halve maan. 

Een halfuur voor tijd neemt Joris alle twijfel weg met een penaltydoelpunt. Keerbergen scoort nog 2 keer, maar komt met 10 man te staan na een partijtje Grieks-Romeins worstelen met Nick Vandervoort. Iets wat we wel kunnen apprecieren, alleen was het revanchemoment in de onderbuik erover. 

Ken Geens maakte zijn Hattrick compleet vlak voor affluiten, en daarmee zagen we 21 doelpunten in de 3 laatste thuiswedstrijden!