Nieuws‎ > ‎

1e ploeg - Hoeilaart: 2-2

Geplaatst 3 mei 2018 14:41 door Guy Vandyck   [ 3 mei 2018 14:43 bijgewerkt ]

Hoeilaart is sinds januari gestaag aan het klimmen in het klassement. Ze presteerden vooral  bijzonder sterk in de laatste 3 wedstrijden waarin ze 11 keer scoorden en dat tegen Berg-Op, United en Nossegem! We waren dus gewaarschuwd dat ze vlot scoorden. Na 2 minuten was het ook prijs: een assist via de paal werd hard binnen geschoten. Op het half uur verdubbelde Hoeilaart hun voorsprong.
Aan de rust stonden we dus 0-2 achter en dan weten we dat het moeilijk wordt. Dit seizoen stonden we 8 h-keer achter aan de rust. Slechts 1 keer konden we terug komen. Dat was in oktober toen w ook al een 0-2 achterstand konden goedmaken tegen Vossem.
Maar net als in de wedstrijd tegen Vossem konden vochten we terug tot 2-2 in de 70ste minuut. We hoopten nog op een overwinning die onze minder resultaten van de laatste weken zou doen vergeten, maar bleven steken op een gelijkspel. Anderzijds kunnen we ons wel optrekken aan de betere 2de helft wat misschien nog de voorbode wordt van een goede prestatie tegen Kessel-Lo.