Nieuws‎ > ‎

1e ploeg - ERC Hoeilaart: 3-3

Geplaatst 7 mei 2017 05:32 door Guy Vandyck   [ 7 mei 2017 06:59 bijgewerkt ]


Eind maart stond Eizer nog 3 punten voor Hoeilaart in het klassement. Sindsdien heeft Eizer 3 wedstrijden verloren. In dezelfde periode haalde 13 op 18 (zij hadden 2 inhaalwedstrijden tegoed en Eizer was 1 weekend bye). In een maand tijd schoven ze 4 plaatsen op in het klassement. We hadden wel al het gevoel dat Hoeilaart een hogere stek verdiende, maar toont ook aan dat ze de ploeg in vorm zijn. Ondertussen hebben ze dus al 10 punten meer en het beloofde dus geen makkelijke derby te worden.






Ondanks dat het gebrek aan scheidsrechters ook in deze wedstrijd pijnlijk duidelijk was, werd het een faire wedstrijd en alles was netjes verdeeld.Beide ploegen maakten een goal na een een mooi opgebouwde aanval, beide ploegen zetten een strafschop om en beide ploegen scoorden 1 keer na slecht uitverdedigen van de tegenstander




Jannick was diegene die genadeloos en met veel gevoel het foutje in de verderging afstrafte. De 2 overige doelpunten werden gemaakt door Joris; hij is de derde speler dit jaar (na Ken en Nick) die erin slaagt om 2 keer raak te treffen in 1 wedstrijd en bracht zo Eizer 3-1 voor. Het talent dat hij heeft om penalty's om te zetten moet hij wel nog weten over te dragen naar anderen... Aan onze kant viel de penalty na een hoekschop waar Sven zijn springkracht nog eens demonstreert. Hij springt hoog boven alle spelers, tegelijkertijd valt de Hoeilaartse kapitein slim neer voor Joris zijn voeten. Hoeilaart komt terug in de wedstrijd en het wordt uiteindelijk nog 3-3.





Beide ploegen tevreden. Eizer omdat we een punt halen tegen een ploeg die en mooie reeks neerzette; Hoeilaart omdat ze een 3-1 achterstand konden ophalen.