Nieuws‎ > ‎

1e ploeg - Berg-Op: 1-1

Geplaatst 9 nov. 2017 10:50 door Guy Vandyck   [ 9 nov. 2017 10:50 bijgewerkt ]Berg-Op had tot nu toe het minst gescoord buitenshuis. Toch was het Berg-Op die als eerste scoorde op Eizer. Net na de rust brachten ze de score op 0-1 met een actie door het centrum.

We weten dat het dan moeilijk wordt. Berg-Op scoort dan wel niet veel, ze hebben tot nu toe ook één van de beste verdedigingen buitenshuis (in die rangschikking staat Eizer op de eerste plaats!).

De gelijkmaker kwam er nochtans zeer snel. Nick kreeg op links alle tijd om de juist hoek te kiezen, en leggen dan de bal vlak naast de 2de paal tegen de netten.
1-1 bleef de eindstand, en daarmee eindigt Eizer - Berg-Op al 4 seizoen op rij op een gelijkspel (de vorige drie duels eindigden op 2-2).

Geen van beide ploegen kunnen daarmee tevreden zijn: voor Berg-Op is schieten ze met hun 5de gelijkspel dit seizoen niet echt op in de stand, en voor Eizer betekent dit een 2 op 9 na de schitterende seizoenstart.  

Wat extra punten zouden welgekomen zijn voor de moeilijke periode die ons nu wacht: in de volgende 5 wedstrijden komen we 4 andere ploegen tegen van de top 6!